‘t Huisje

‘t Huisje is een vrijstaand gebouw (Westbroekse Binnenweg nr. 20) dat te huur is voor activiteiten. Volgens buurtbewoners werd deze oude schuur nog een tijdlang als kerkje gebruikt. Het is een gezellige ruimte, die ‘s winters verwarmd wordt door middel van een speksteen houtkachel. Er wordt gecoached, gezongen, foto’s gemaakt, yogales en klankschaalhealing gegeven. De ruimte is geschikt voor vergaderingen en trainingen.
‘s Zomers is er een terras en kan er gezwommen en gekanoed worden. En wat dacht u van een bezoekje aan de “buren” (sauna Spasereen) na afloop van een training? Of lunchen met uw familie na een tochtje met de fluisterboot van Staatsbosbeheer?
De ruimte is te huur per uur, per dagdeel en per dag, door de week en in het weekend. Het is een prima locatie voor een meerdaagse training, want er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving. Vindt u het prettig om een voorzitter, procesbegeleider of notulist van buiten uw organisatie uw vergadering te laten begeleiden? Dat is ook mogelijk. Bel gewoon even voor informatie over alle mogelijkheden: 0346 280426.

Comments are closed.